Мобилно меню

4.5757575757576 1 1 1 1 1 Rating 4.58 (66 Votes)
В началото на новата 2012 година екипът на „Двери на православието” стартира работата по пет нови проекта: „Проповед и мисия, „Виртуален синаксар„В помощ на учителите по вероучение, „Живо Предание и „Отворени двери.

Проектите вече имат своето начало в статии и материали, публикувани в „Двери” през годините. Тяхната актуалност и практическа необходимост, на първо място, както и обемът от натрупани публикации доведоха до идеята за развиването им в отделни проекти. Това ще позволи на екипа ни да насочи повече внимание и усилия за развитието им чрез привличане на съответни специалисти, за да представи на българските читатели нови и завършени продукти. Целта ни е всеки един от проектите да има свой облик, така че да привлечем различна според интересите и вкусовете й аудитория, обединена от едно: неподправен интерес към истините на вярата и стремеж тя да бъде осмислена не чрез безкритичното приемане на готови доктрининални постулати, а по пътя на диалога.

Както и досега, всички усилия на екипа на „Двери” са насочени в полза на църковно-просветителската мисия на Българската православна църква. Нашите усилия биха били напразни, ако нямахме подкрепата на нашите читатели – като коректив и насока. В същото време развитието на представените проекти не би могло  да стане изцяло на принципа на доброволния труд, на който работи сайтът „Двери” от самото си начало. Затова ние се нуждаем от вашата подкрепа, за да могат тези инициативи да достигнат до своя успешен край.

Ако искате да подкрепите финансово кампанията:


1. Преведете сумата, с която желаете да подпомогнете проекта:

ΙΒΑΝ: BG80 SOMB 9130 1052727501
BIC: SOMB BGSF
Получател: Фондация „Православие България”
Основание: името на подпроекта

2. Напишете писмо до редакционния екип на адрес redaktori@dveribg.net, за да можем да отразим възможно най-бързо дарението в статута на кампанията, който се вижда в дясната колона на сайта.

3. За всякакви допълнителни въпроси и идеи можете да се свържете с отговорния редактор на сайта д-р Полина Спирова на телефон: +359 887 964 671.

Редакционният екип на „Двери на православието” всеки месец ще отчитат финансовите постъпления в подкрепа на проектите. При набиране на необходимата сума за даден проект събирането на средства за него ще бъде прекратено.

Кратък адрес на настоящата публикация: https://dveri.bg/3xh4 

Разпространяване на статията: