В момента сте извън системата и нямате право да дискутирате.

Вход чрез Facebook

 Последни събития

Няма намерени събития.
0 users and 2029 guests online
Turn off/on Sound Smileys History FAQ Kide Chat

Kosio: Оглупяване на човечеството чрез проект на НАСА? You made my day :-) Винаги съм се чудил, защо хората разменят в социалните мрежи само глупости, а то било от "сините лъчи"...
Власи: Може точно това да искат да си мислим - че са глупости. Или че не съществуват такива или подобни неща. Дали?!
Kosio: Власи - на геостационарна орбита ли са сателитите със "сините лъчи" (около екватора), или от НАСА се грижат и за затъпяването на северните народи?
Kosio: Друг интересен въпрос е, ако тези сини лъчи влияят на интелекта на всички земни жители, авторите на конспирацията как се защитават - носят червени бомбета?
gd: Косьо, ти си РОБ на ироничния дух. Казвам ти го, защото, изглежда, нито един "духовен отец" или "изповедник" не ти го е казал още.
Kosio: не, просто съм любопитен технократ. Искам да разбера как са успяли да реализират "сините лъчи". не забравяйте, че трябва да минат и през озоновия слой, а отнякъде трябва да се захрани сателита с достатъчна енергия, защото сигурно интензитета им намалява с квадрата на разтоянието....
Kosio: GD - когато обсъждаме теми, свързани с наука и технологии, трябва да демонстрираме сериозно отношение. Иначе излагаме не само себе си, но и вярата си. Като минимум - трябва да покажем, че не сме интелектуално лениви и можем да намерим общ език с хората, към които отправяме послание. Справка 1 Кор. 9:19-22. Лековатите конспиративни теории - другаде, не ги примесвайте към вярата ни, иначе всичко олеква.
chorapki: Нещо хубаво става в Грузия, а ние май не знаем.
chorapki: «link»
theboom: Здравейте, пиша по повод наскоро публикуваните от вас новини в сайта на Двери. Чета статиите ви редовно, но мисля, че не подобава на сериозна медия да се подиграва и да "впечатлява" читателите си с такива несериозни новини и теми на гърба на Светия синод, епископите на Църквата и изобщо на цялата Църква. Разбирам, че днес е 1-ви април и е подобаващо да се шегуваме, но да усмивате църквата и да я оприличавате на търговско дружество, като я продавате на акции ми идва в повече. Поздрави, един разочарован читател
Kosio: Здравейте, съжаляваме, че сме Ви разочаровали, но всеки първи април при нас е така, така и ще бъде. Смятаме, че сатирата може да бъде изключително полезна точно в контекста на БПЦ. «link» «link»
Kosio: «link» е есето на Честертон
Николов: Христос воскресе! Смятам че с това че във форума могад да пищат само регистрирани участници форумът страда. Излишните ограничения са вредни. С поздрав
Kosio: Редът никога не е излишен, особено днес, в епохата на "платените тролове". Като част от процеса за регистрация във форума, трябва да се приемат и правилата.
Кръстев: Що? Има и безплатни тролове. Ей ме на.
veritas: zashto me bannahte?
Kosio: @veritas - ако бяхте баннат, нямаше да можете да пишете и в chat-a
stef28: Здравейте! Някой има ли в наличност хубави записи на 8-те възкресни тропара и Великото Славословие на 1-ви глас? Моля ако някой може да помогне да ми пише на ЛС
Radka Toncheva: ZDR. IMAM ZAPISITE, MOLIA PISCHETE MI NA m. reniling@abv.bg
stef28: Radka Toncheva напишете пак пощата си, защото на мен ми излиза, че посоченият мейл е невалиден
Radka Toncheva: meila e tochen: reniling@abv.bg
Иван Калев: «link»
Иван Калев: Днес по телефона ми се обади от Виена Радка Тончева и ми каза, че от сайта на йеродякон Юстин Зографски всеки може да си свали нейния запис на глас първи от Обширния възкресник.
maiahr: Здравейте, търся книгата Великата раздяла на К.С. Луис в електронен вариант, специално глава 13. Да знаете откъде да я намеря?
stef28: Здравейте!
dragana17: До МаяХр - Постърси в Къща за птици или в Хеликон. Има я и в по-малките книжарници
popiordan: Къде е таз служба на баташките мъченици ? Само на Фотий намирам.
Катеричко: Имате ли представа къде и дали може да се намери песента на Пламен Сивов "Охлюв" в изпълнение заедно със Софийската филхармония? Чух, че готвил такъ проект!
Nikolay345: Здравейте!
Nikolay345: Не мога да намеря темата си "Пънчославие". Изчезнала е! Кой може да ми каже къде е - може би в кошчето или някъде другаде?!
Nikolay345: Пишете ми на лични, моля! Ако я намерите - дайте линк.
Nikolay345: Благодаря. Приятен ден.
peaceful-warrior: Аз да попитам защо когато искам да отговоря на тема от форума ми излиза съобщението you cannot reply to this topic?
peaceful-warrior: Какво става с форума, защо постовете са толкова стари?
nikola: Форумът е закрит. Ще остане видим само с цел в него да се търси информация.
stef28: Здравейте! Някой може ли да помогне с материали по Въведение в Стария Завет?
Only registered users can send messages, register or login

Последно във форума


Копирането на статии от "Двери на Православието" в други Интернет сайтове е разрешено единствено при коректно посочване на първоизточника.